Zprostředkování soukromých nebankovních půjček.

V nebankovním sektoru pracuji více než 8 let. Jsem zprostředkovatel soukromých nebankovních půjček. Během své praxe jsem zažil kontakty v méně firmách, spoustu zkušeností a přístup k balíčkům, které nejsou veřejně nabízeny. Díky tomu mohu jako zprostředkovatel nabídnout mnohem širší výběr produktů a řešení, než jaké jsou dostupné na internetu. Jsem schopen Vás najít a propojit s firmami, které Vás dokážou zvážit a dokážou zmírnit i tu největší částku. Díky tomu moji klienti vždy najdou přijatelné řešení, které stabilizuje jejich finanční situaci nebo vyřeší jejich finanční problémy. Takové řešení, ke kterému by se sami asi nedostali. Mohu poradit celkem ve 3 kategoriích:


Malé půjčky do 100 000 Kč, jedná se o jednu z nebankovních půjček obecně s výhodným řešením. Protože se platí co nejdříve a tento parametr má tendenci být pro zákazníky důležitější. Jsem také schopen zorganizovat bankovní produkty.


Průměrné půjčky do 1 000 000 Kč, zde mám přístup ke kombinaci bankovních a nebankovních produktů. Jako soukromý zprostředkovatel úvěrů jsem schopen okamžitě vybrat společnosti na čočky, které klientovi schválí. Mohu klienta zastupovat od samého začátku až do připsání peněz na jeho bankovní účet.


Velké půjčky nad 1 000 000 Kč, v případě dobré bonity mohu sjednat až 5 000 000 Kč bez zajištění nemovitostí. V případě špatné bonity (zápis v registru, nezaměstnaný) je zde možnost nebankovních půjček bez zástavy až do výše 2 000 000 Kč. A možná kombinace bankovních a nebankovních služeb se zárukami (hypotéky).



Pro všechny zákazníky má 2 základní podmínky. Pokud je nepošlou, bohužel bych jim nemohl udělat soukromou nabídku nebankovní půjčky.


zákazník musí být občanem šekové republiky nebo Slovenska a musí být plnoletý.


Pokud splníte tyto 2 podmínky, jsem schopen vám peníze poskytnout se 75% jistotou.


Děkuji za pochopení.


E-mailová adresa: prochazkat29@gmail.com

Kontakt na inzerenta

Jméno: Tomas Prochazka
E-mail: prochazkat29@gmail.com
Okres: Celá ČR
Vloženo: 07.05.2023, 18:34

Provozovatel serveru NeBank.cz neodpovídá za obsah inzerátu ani za škody, které vzniknou při odpovědi na tento inzerát. Za obsah a správnost uvedených údajů je zodpovědný autor inzerátu.